Verslag wasdag 2019

Wasdag staat voor: werken als stagiaire dag. Het is een bijeenkomst in het Pullman hotel Eindhoven waarin alle leerlingen die stagelopen, hun ervaringen delen met leerlingen (en bedrijven) van een andere scholen.

Het is een geheel verzorgde dag waarbij de deelnemers een rondleiding krijgen in het Pullman hotel,  workshops worden gevolgd en waar  presentaties zijn van leerlingen die stagelopen. Scholen die meedoen zijn: Mytylschool Eindhoven, Prins Willem Alexander school in Veldhoven, MBS Eindhoven, de Groote Aard uit Eersel, Antoon van Dijkschool uit Helmond,  en de Berkenschutse uit Heeze. Ook zijn er op deze dag verschillende stagebedrijven aanwezig. Deze komen zowel informatie geven als presentaties bijwonen (netwerken). 

Leerlingen van bovenvermelde scholen hebben een presentatie gegeven over hun stageplek. U kunt zich misschien voorstellen dat dit in veel gevallen best even spannend is. Voor de toehorende leerlingen en bedrijven echter zeker interessant om eens te horen wie waar stageloopt en wat ze allemaal moeten doen.

 Al met al een zeer geslaagde dag waar vooral de leerlingen weer hebben laten zien tot heel veel instaat te zijn.  Op de foto ziet u:  Jop, Jip, Tim, Boris, Lowie en wouter zei hebben een

‘Bewijs van deelname ontvangen’ omdat ze een presentatie gegeven hebben.